Leermiddelen Analyse Tool beschikbaar!

Krijg meer inzicht in – en greep op de leermiddelenlijsten met Leermiddelen Analyse Tool (LAT) van het Netwerk Leermiddelenbeleid en Schoolkosten – saMBO-ICT!

“Leermiddelen zijn van strategisch belang voor het onderwijsleerproces. Zonder deze kunnen docenten over het algemeen geen les geven. Controle op dit dossier heeft invloed op zowel schoolkosten voor studenten als werkdruk van docenten.”

Wie doen er al mee?

Op dit moment zijn er al 6 instellingen betrokken. Dit zijn Da Vinci College, ROC Nova College, Albeda College, Aventus, Friesland College en Rijn IJssel. Deze instellingen hebben gegevens geleverd, meegewerkt en meegedacht aan het tot stand komen van de tool. De tool wordt gerealiseerd door LearningTour en zal door SURF in beheer worden genomen.

Meer weten? Ook meedoen?

Is je interesse gewekt? Wil je ook naar meer inzicht en controle? Ook jouw instelling kan tegen een klein jaarbedrag (n.t.b.) van de tool gebruik gaan maken. Instellingen die zich vóór 1 juli 2018 aanmelden, betalen geen aansluitkosten. Om je gegevens te kunnen analyseren is eigenlijk alleen het aanleveren van leermiddelenlijsten nodig.

 

Aanmelden of meer informatie opvragen kan eenvoudig door een e-mail te sturen naar Maaike Stam (maaike.stam@sambo-ict.nl) of Joop van Schie (joop.van.schie@sambo-ict.nl).

Reacties (0)
Geef een reactie