Vacature beleidsadviseur

Per 1 april 2018 zoekt saMBO-ICT Deze vacature is inmiddels vervuld

een ervaren en communicatieve beleidsadviseur

Bij voorkeur 1,0 fte = 40 uur per week (0,9 fte is bespreekbaar) of te verdelen over 2 expertisegebieden van 0,45-0,5 fte afzonderlijk.

De functie bestaat uit twee onderdelen (elk 0,5 fte):
a. Inhoudelijke bijdrage aan de digitalisering van administratieve processen. Deelname aan werkgroepen op dit onderwerp. Begeleiding en stimulering van een aantal kennisnetwerken, zoals de organisatie van de kennisdelingsbijeenkomsten Office 365. Onderdeel is het faciliteren van programmacommissies. Ook passen verschillende gebruikersgroepen in dit profiel.
b. Inhoudelijke bijdrage aan de inzet van ICT in het onderwijs. Organiseren van het netwerk van mbo-ambassadeurs. Vooral advisering op het gebied van innovatie binnen scholen in het mbo. Is daarbij inhoudelijk betrokken bij de website en verzorgt de moderatie van de groepsomgeving, die gebruikt wordt als communicatiemiddel voor gebruikersgroepen en netwerken.

In beide onderdelen: Het zijn van aanspreekpunt voor de instellingen en scholen. Het ophalen van informatie en delen van (bewezen) praktijkvoorbeelden t.b.v. digitalisering. Voorbereiden, aansturen en realiseren van overzichtelijke (deel)projecten.

Zie voor meer informatie de vacaturetekst in de bijlage.

Reacties (0)
Geef een reactie