Conferentie Onderweg met keuzedelen

Vind jij de logistiek van keuzedelen lastig? Of heb je een vraag over hoe je keuzedelen goed kunt registeren? Kom dan naar de conferentie Onderweg met keuzedelen. Het programma is inmiddels bekend, dus meld je aan! We zien je graag op 13 oktober bij het Postillion in Bunnik.

Het grootste deel van het programma wordt door scholen verzorgd. Zo’n 30 sessies worden door een brede vertegenwoordiging van scholen georganiseerd! Zij gaan samen met jou aan de slag of in gesprek om kennis en ervaringen te delen. Naast scholen zijn OCW, SBB, de Inspectie, MBO Raad, Herziening MBO en saMBO-ICT aanwezig om input op te halen en samen vooruit te kijken. Ook de marktplaats is een belangrijk onderdeel van het programma. Op de marktplaats kun jij samen met collega’s en leveranciers in gesprek om te komen tot concrete plannen voor les- en examenmateriaal voor keuzedelen.

Meer weten?
Wil je meer weten over de conferentie Onderweg met keuzedelen? Lees dan verder op de website van de conferentie of neem contact met op met de organisatie!

Reacties (0)
Geef een reactie