Onderweg met keuzedelen | Dien een voorstel in!

In het najaar van 2017 zijn alle mbo scholen een jaar aan de slag met keuzedelen. Een jaar vol uitdagingen, hard werken en mooie oplossingen. De MBO Raad en regieorganisatie Herziening MBO grijpen dit moment aan om samen terug te blikken, aan de slag te gaan en vooruit te kijken. Een moment om elkaar een stap verder te helpen. Op 13 oktober organiseren we daarom de conferentie “Onderweg met keuzedelen”. En dat doen we samen met jou! Dus blokkeer de datum alvast in je agenda én doe mee door jouw kennis en ervaring tijdens de conferentie te delen.

Jij als onderdeel van het programma
Voor de invulling van het programma willen we graag jouw inzet en kracht benutten! Jij hebt namelijk de uitdagingen zelf ervaren, of misschien een aantal worstelingen meegemaakt, sterke oplossingen gevonden of mooie praktijkvoorbeelden om te delen. Daar zijn wij naar op zoek!

Het werken met keuzedelen komt over de hele breedte aan bod: van vraag naar keuzedelen en het aanbod in het register, tot in de klas en op de werkvloer. Op basis daarvan hebben we thema’s benoemd. Met het door jou gekozen thema ga je aan de slag. Daarbij kies je voor één van de twee soorten sessies: Kennis delen of Aan de slag.

Je kunt een voorstel indienen tot en met 2 juni 2017.

Save the date
De conferentie is dé plek om vragen te stellen, uitdagingen te bespreken, kansen te zien en vooral samen oplossingen te vinden. Er is ruimte om vooruit te kijken en te dromen over onderwerpen die verder in de toekomst liggen. En we brengen vraag en aanbod van leermiddelen en examenproducten bij elkaar. Kortom: de dag staat in het teken van halen én brengen om jou en je collega’s een concrete stap verder te helpen dus reserveer de datum alvast in je agenda!

Reacties (0)
Geef een reactie