Nieuwsbrief nummer 55 is uit

Nieuwsbrief nummer 55 is uitgekomen, met daarin de volgende onderwerpen:
InleidingsaMBO-ICT ConferentieGebruikersdagen saMBO-ICTPortalPlus gebruikersgroepKennisdeling Office 365Ambassadeursnetwerk mboNetwerk informatiemanagersNetwerk IBPProgramma MBOcloudDoorontwikkelen BRONDatagestuurd OnderwijsRIOOproep: Domein toetsenVroegtijdige aanmeldingBijeenkomst ECKBijeenkomsten FacetBijeenkomst kleinere instellingenDe opbrengsten van SIONUpdate Triple A encyclopedieSURF Juridisch NormenkaderSecurity- en PrivacyconferentieJaarplan 2017 SURFVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Reacties (0)
Geef een reactie