Update Triple A encyclopedie

Zonder direct van een traditie te willen spreken is het ook eind 2016 weer gelukt de Triple A encyclopedie te updaten. Omdat in de vorige revisie al grootschalig onderhoud was verricht aan BRON en de kwalificatiestructuur  is deze  keer de update bescheiden van omvang. Opvallend is de toevoeging van het nieuwe proces ‘aanmelden’. Bij de totstandkoming van de Triple A encyclopedie is dit proces er bewust uit gelaten. Vroegtijdig aanmelden, plaatsingsrecht en het uitwisselen van (doorstroom)dossiers maakten een herijking van dit standpunt noodzakelijk.

Aangepaste onderwerpen:

  • Verwijdering oude BRON
  • Aanmelden en inschrijven
  • Digitale overdacht van deelnemer gegevens

Voor 2017 staat in ieder geval verzuim als aandachtspunt op de lijst, gevolgd door de nog volgende ontwikkelingen vernieuwde BRON.

Reacties (0)
Geef een reactie