Effectief leren met ICT

Een mooi thema voor weer een geslaagde mbo ambassadeursbijeenkomst bij ROC A12 in Velp. Een overvol programma met bijdragen vanuit ROC A12 zelf, maar ook van buitenaf, zoals Michel van Ast die toelichting gaf op zijn boek “Kleppen dicht!” en Margriet Wassing van ROC Midden-Nederland die deelnemers hands-on een eigen blended e-learning module liet ontwerpen. Voldoende gelegenheid tot netwerken en interactie zorgen voor bijeenkomsten met veel dynamiek en een groot aantal deelnemers.
Tenslotte gaf Frans Schouwenburg van Kennisnet een voorpresentatie van zijn boek “Dat kan bij ons niet!” dat op woensdag 15 juni gepresenteerd zal worden.

De volgende netwerkbijeenkomst zal worden gehouden op donderdag 22 september bij ROC Friese Poort in Leeuwarden.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie