Presenteren op Dé Onderwijsdagen 2016?

De call for proposals van Dé Onderwijsdagen 2016 is geopend. Sprekers kunnen binnen verschillende thema’s sessievoorstellen indienen voor interactieve presentaties en (hands-on) workshops.

Voor en door het onderwijsveld

Eerder dit jaar is een call for subjects uitgezet voor het gehele onderwijsveld; een zoektocht naar inspirerende ideeën voor sprekers, onderwerpen en sessievormen. We hebben de input uit deze call gebruikt om de brede contouren van het programma samen te stellen.

Verschillende thema’s

Op de congresdagen voor mbo/ho en po/vo is het overkoepelende thema onderwijs op maat vertaald in een aantal subthema’s. Bezoekers kunnen zich verdiepen in één thema en zelf hun eigen programma samenstellen. Thema’s die aan bod komen zijn onder andere digitaal leermateriaal, learning analytics en nieuwe technologieën.

Binnen deze thema’s kunnen sessievoorstellen worden ingediend. Tijdens Dé Onderwijsdagen 2016 is er ruimte voor interactieve presentaties en (hands-on) workshops.

Goed idee voor een sessie?

Vul dan direct de call for proposals van Dé Onderwijsdagen in. De call is geopend tot en met 17 juni 12:00 uur. Begin juli maakt de programmacommissie bekend welke sessies opgenomen worden in het programma.

De call for proposals is bedoeld voor niet-commerciële partijen.

Meer informatie

Reacties (0)
Geef een reactie