Nieuwsbrief nummer 48 is uit

Nieuwsbrief nummer 48 is uitgekomen, met daarin de volgende onderwerpen:
InleidingConferentie saMBO-ICTGebruikersgroep TOPdeskGebruikersgroep SLBdienstenAmbassadeursnetwerk mboKennisdeling Office 365Netwerk InformatiemanagersProgramma MBOcloudMasterclasses IBP, iFoV in 2016DAMBOScholingBedrijvenbijeenkomst IBPDigitaal OndertekenenDoorontwikkelen BRONOptimalisatie BPV ketenAfspraken uitgeversIct-monitor mbo 2015Vakmanschap in de 21e eeuwCvI Conferentie GroningenAanbesteding telefonie via SURFStart-up PodiumVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie