Verslag en presentaties Kennisdeling Office 365

We kunnen terugkijken op een zeer geslaagde kennisdelingsbijeenkomst Office 365 bij ROC Mondriaan in den Haag. Naast de presentatie van Erwin Theunissen vanuit Microsoft over de nieuwste ontwikkelingen rond Office 365 waren er maar liefst zes presentaties vanuit mbo instellingen. Door een strakke tijdsbewaking kwam alles keurig aan bod. Natuurlijk is er dan weinig tijd om vragen te stellen, maar daarin voorzagen de ronde tafelsessies, geleid door de presentatoren. Tenslotte een korte pop-up sessie van Frans van Neerbos, die een oproep deed om meer samen op te trekken bij het ontwikkelen van apps voor Office 365.

Voor impressies van de verschillende presentaties verwijzen we graag naar het weblog van Joël de Bruijn, die vrijwel live verslag deed van alle sessies!
In de bijlagen zijn alle presentaties beschikbaar.

Reacties (0)
Geef een reactie