Nieuwsbrief nummer 45 is uit

Inleiding1160Nieuwsbrief nummer 45 is uitgekomen, in een nieuw jasje en boordevol met de volgende onderwerpen:
InleidingConferentie saMBO-ICTGebruikersdagen saMBO-ICTAmbassadeursnetwerk mboKennisdeling Office 365Masterclasses Taskforce IBP2e saMBO-ICT IBP conferentieProgramma MBOcloudSamenwerkingsinitiatiefDigitaal ondertekenen, StructuurDe Triple A @ncyclopedieRapport BerenschotHoe? Zo! Privacy in het mboDe ICT­monitor mbo 2015Dé Onderwijsdagen 2015Jaarplan Kennisnet 2016Tablets in het onderwijsOESO-onderzoek in perspectiefLid worden van SURFVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Reacties (0)
Geef een reactie