Nieuwsbrief nummer 43 is uit

Inleiding1601Nieuwsbrief nummer 43 is uitgekomen, boordevol en met de volgende onderwerpen:
InleidingConferentie saMBO-ICTGebruikersdag saMBO-ICTAmbassadeursnetwerk mboNetwerk InformatiemanagersMasterclasses InformatiebeveiligingLeergang DeelnemersadministratieExamenleveranciersProgramma MBOcloudTraject VirtualisatieOnderwijs AanbodVroege aanmeldingDoorontwikkelen BRONHerziening KwalificatiestructuurBPV Monitor4e handtekening afgeschaftCode Leerbedrijf LeerbedrijfIDEdustandaardVier in balans-monitor 2015Dé Onderwijsdagen 2015Licentieportfolio SURFmarketWel of geen lid van SURF?De voordelen van aansluiten bij SURFVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie