Nieuwsbrief nummer 42 is uit

inleiding160Nieuwsbrief nummer 42 is uitgekomen, boordevol en met de volgende onderwerpen:
InleidingJaarverslag 2014Gebruikersdag saMBO-ICTAmbassadeursnetwerk mboKennisdeling  Office 365QlikView gebruikersbijeenkomstRaet GebruikersgroepExamenleveranciersVervroegde aanmeldingInformatiemodel OnderwijsaanbodInstellingstoetsDigitaal OndertekenenProgramma MBOcloudInformatiebeveiliging en PrivacyHerziening KwalificatiestructuurLeergang DeelnemersadministratieICT Monitor mbo 2014Transitie SBB en LeerbedrijfIDOpen space sessies SURFnetAansluiten bij SURFmarketSURFacademy seminarVragen van en aan collega’sTenslotte

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen.
Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie