Nieuwsbrief nummer 40 is uit

InleidingNieuwsbrief nummer 40 is uitgekomen, boordevol en met de volgende onderwerpen:
InleidingConferentie saMBO-ICTGebruikersdag saMBO-ICTAmbassadeursnetwerk mboNetwerk InformatiemanagersProgramma MBOcloudProgramma SION, Informatiebeveiliging in het mboDoorontwikkelen BRONOptimalisatie BPV KetenBPV MonitorSchonen (kern)registratiesystemenIct-bekwaamheid in het mbo. Hoe? Zo!Nieuws van Red SpiderNieuws over aansluiten bij SURFInformatie over SURFmarketVan beheer- naar regieorganisatieNotificaties in de GroepsomgevingVragen van en aan collega’s

Heeft u de nieuwsbrief niet ontvangen? Dan kunt u hem natuurlijk online lezen. Via het formulier op deze pagina kunt u zich abonneren zodat u nooit meer een nummer hoeft te missen!

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie