Aanbieden en ontsluiten leermiddelen voor het mbo met MBOcloud

bijeenkomstHet programma MBOcloud streeft ernaar een publieke voorziening te (laten) realiseren waarin software en (digitale) leermiddelen uit de markt voor zowel studenten als medewerkers beschikbaar komen én worden ontsloten. MBOcloud maakt op dit moment samen met Kennisnet en SURF de stap van papier naar werkelijkheid.

Bijeenkomst donderdag 5 februari 2015
Om u te informeren over de ontwikkelingen rond MBOcloud wordt een bijeenkomst georganiseerd op donderdag 5 februari 2015 van 13:00 – 16:00 uur bij Kennisnet  in Zoetermeer. Deze bijeenkomst is bedoeld voor alle organisaties die voor het mbo (digitale) leermiddelen maken en leveren zoals bijvoorbeeld uitgevers en kenniscentra. Tijdens de bijeenkomst komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Wat is MBOcloud?
  • De relatie met het iECK-programma
  • Aansluiten op MBOcloud
  • Demonstratiesoftware MBOcloud

U kunt zich aanmelden via deze link. Klik hier voor de volledige uitnodiging.

Reacties (0)
Geef een reactie