Instellingen aansluiten bij SURF

AansluitenSURFVlak voor de zomer hebben de Algemene Leden Vergadering van de MBO Raad en de Raad van Afgevaardigden van SURF besloten om op strategisch niveau te gaan samenwerken opdat onder andere de dienstverlening voor licenties van software en clouddiensten ook voor MBO-instellingen beschikbaar komt. Deze specifieke dienstverlening wordt verzorgd door SURFmarket. SURFmarket heeft een project gestart om ervoor te zorgen dat elke mbo-instelling die dat wil, vanaf 1 januari 2015 bij SURFmarket terecht kan voor bestellingen.

In een mail naar alle contactpersonen van saMBO-ICT wordt van instellingen gevraagd of men per 1 januari gebruik wenst te maken van de diensten van SURFmarket. In dat geval zal er een aantal formele stappen gezet moeten worden. Het kan ook zijn dat er nog vragen leven, in dat geval wordt dat opgepakt door SURF. Antwoorden op vragen rondom het aansluiten van instellingen zijn te vinden op de pagina’s FAQ en Surfmarket.

Reacties (0)
Geef een reactie