Crebo-koppeltabel 2014-2015

CrebokoppeltabelEr is een nieuwe versie beschikbaar van de Crebo-koppeltabel. Daarin zijn de nieuwe entreekwalificaties verwerkt en enkele wijzigingen vanuit het cohort 2014-2015. De Crebo-koppeltabel kwam tot stand in overleg met DUO, de Inspectie van het Onderwijs, SBB en de MBO Raad.

Rapportages
De Crebo-koppeltabel is bedoeld voor het maken van analyses en rapportages. Het is geen leidraad om het onderwijs in te richten of vast te stellen welke naam op het diploma vermeld wordt. De Inspectie van het Onderwijs gebruikt deze nieuwe versie voor onderzoeken die betrekking hebben op schooljaar 2014-2015.

U vindt de tabel via deze pagina.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pierre Veelenturf: p.veelenturf@mboraad.nl

Reacties (0)
Geef een reactie