Bijeenkomst SURFconext

SURFconext160SURFconext is door het programma MBOcloud van strategische waarde geworden. Hoog tijd dus om het MBO er goed kennis mee te laten maken en om te horen wat men ervan vindt. En dan niet zozeer techniek (juist niet) maar andere invalshoeken. De doelgroep is primair instellingen die voor cloud deelnemen aan MBOcloud. Maar ook andere, dus niet-bij-SURF(net) aangesloten instellingen, zijn van harte welkom.

Aan de orde komen: toepassingen in het onderwijs, toekomstplannen surfconext, positionering (MBOcloud en Kennisnet Federatie), SURFspot2+, plannen voor een starterskit, welke diensten en hoe krijg je er diensten bij? Meer informatie bij Remco Rutten van SURFnet: remco.rutten@surfnet.nl
De bijeenkomst staat gepland op vrijdag 28 november tussen 10 en 15 uur in het SURFnet-kantoor Utrecht.

Reacties (0)
Geef een reactie