Publicatie Doelmatigheidsgegevens

kubusIn opdracht van het Programma iFoV heeft Berenschot onderzoek gedaan naar de haalbaarheid van een Kubus voor de instellingen met daarin gegevens op het gebied van (macro)doelmatigheid. Het rapport is met een aantal instellingen afgestemd. Jullie treffen het bijgaand aan.

Afgelopen maand is er ook overleg geweest met SBB over dat rapport. Een van de uitkomsten van dat overleg is dat we uitgenodigd zijn om deel te nemen aan een test van de SBB website Doelmatigheid die thans in ontwikkeling is. Vanuit het programma hebben we een aantal ROC’s uitgenodigd om ook bij deze test aanwezig te zijn. Deze test vindt plaats op 13 november in de middag bij SBB in Zoetermeer. Eventuele andere belangstellenden kunnen zich aanmelden bij Marc Thomassen (m.thomassen@s-bb.nl) van SBB. Deskundigheid op het thema is gewenst en ‘vol is vol’.

Reacties (0)
Geef een reactie