Nieuwe aanbesteding IGEA Computers

De huidige overeenkomst die de leden van IGEA Computers hebben afgesloten loopt eind dit jaar af. Dat betekent dat we dit jaar starten met een nieuwe aanbesteding. Als vanouds besteden we desktops, laptops, thin clients en monitoren aan. Mogelijk breiden we dat uit met tablets, net- en ultrabooks en SSD als optie. Daarnaast overwegen we om de twee offerterondes die we elk jaar doen terug te brengen tot één.

Vanwege nieuwe aanbestedingsregels die per 1 april a.s. ingaan, publiceren we de nieuwe aanbesteding op donderdag 28 maart. Op dinsdag 26 februari is het overleg waarin we de aanbestedingsstukken en het gunningsmodel bespreken. Dit overleg is van 10:00 tot 15:00 bij de MBO-raad in Woerden. Geïnteresseerde instellingen kunnen zich hiervoor per mail tot vrijdag 22 februari 12:00 uur aanmelden bij Jos Vossen,jos.vossen@leijgraaf.nl.

Instellingen die niet aanwezig (kunnen) zijn bij het overleg van 26 februari, maar zich toch nog willen aansluiten, kunnen dat tot uiterlijk woensdag 27 maart doen. Na publicatie van de aanbesteding is dat niet meer mogelijk.

Reacties (0)
Geef een reactie