Hoe? Zo! Triple A

Het werken “onder architectuur” helpt wildgroei van systemen te voorkomen, met als doel je werk beter te kunnen uitvoeren. Deze uitgave van Hoe? Zo! geeft antwoord op de volgende vragen: Wat is de Triple A-architectuur?, Waarom Triple A?, Wie krijgen met architectuur te maken? Op welke momenten kun je de Triple A-architectuur gebruiken?

Of je nu een reis boekt, een verzekering uitzoekt of met vrienden foto’s en berichten uitwisselt, je raakt gewend aan het gemak waarmee je informatie invult of opzoekt. Dat gemak verwachten we ook op ons werk. Of we nu als docent afwezigheid registreren en naar lesmateriaal verwijzen, als begeleider gespreksnotities in een dossier stoppen of als student een rooster bekijken, je doet dit steeds vaker digitaal. Wellicht kunnen systemen uiteindelijk alle processen, zoals intake, planning, begeleiding, examineren en diplomeren, ondersteunen.

Voor wie?
Deze publicatie is bedoeld voor onderwijsmanagers en bestuurders binnen mbo-instellingen.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie