Groene ICT en duurzaamheid

Wil je tienduizenden euro’s per jaar besparen op energie en op broeikasgassen en daarmee flink bijdragen aan kostenbesparingen en duurzaamheid? Ook in het mbo staat duurzaamheid hoog op de agenda. In het kader daarvan organiseert Kennisnet samen met Surfnet op 30 november 2012 de bijeenkomst Powermanagement: minder kosten – meer groen, good practices en vendormarkt voor ho en mbo.

In deze bijeenkomst word je geïnformeerd over de mogelijkheden van powermanagement van werkplekapparatuur in het kader van groene ict en duurzaamheid. Tijdens de workshop annex vendormarkt komen onderwerpen aan de orde als:

  • Hoe kun je powermanagement oppakken in het ho en mbo?
  • Welke belemmerende factoren zijn er?
  • Presentatie van good practices en ervaringen
  • Presentatie van aanbieders van software voor powermanagement

Doel van de workshop is deelnemers te enthousiasmeren om het thema in de eigen instellingen een stap verder te brengen.

Voor wie?
De bijeenkomst is met name interessant voor it-managers, facilitair managers, directeuren bedrijfsvoering, beleidsmedewerkers, projectmedewerkers van relevante projecten in de wo-, hbo- en mbo-instellingen.

Datum en locatie
Vrijdag 30 november 2012 van 9.30 tot 14.00 uur
SURFnet, Utrecht

Meer informatie 
Direct inschrijven

Reacties (0)
Geef een reactie