De NuSamenDoen actie zit er op!

De afgelopen weken stonden in het teken van de vernieuwde Triple A @ncyclopedie. De naam van de encyclopedie is gewijzigd omdat er ten opzichte van de papieren versie er veel content is aangepast, aangescherpt. En uiteraard is een online versie heel iets anders dan de papieren uitgave.
Via de NuSamenDoen actiesite en via diverse bijeenkomsten in de regio en online via webinars hebben we het MBO-werkveld kennis laten maken met de online versie van de @ncyclopedie.

Een begrip als semantische wiki was tot 10 juni wellicht onbekend. Maar vanaf 11 juni heb je kennis kunnen maken met dit hulpmiddel om snel en gemakkelijk antwoord te krijgen op al je vragen. De site bevat ook allerlei praktische instrumenten zoals de welbekende boeken maar dan online simpel te lezen of te delen. Nieuw zijn allerlei instrumenten die je in je dagelijkse praktijk heel goed kan gebruiken. Hierover, en over nog veel meer, hebben we diverse presentaties en animaties gemaakt die vanaf nu te vinden zijn op de volgende pagina van deze site of direct in de Triple A @ncyclopedie.

Directe communicatie vanuit NuSamenDoen stopt voorlopig,maar de mogelijkheid om informatie te vinden op de NuSamenDoen site blijft. In de toekomst zullen we nog een ander onderdeel van Triple A belichten. We houden je op de hoogte!

Reacties (0)
Geef een reactie