NuSamenDoen van start!

De afgelopen maanden hebben wij samen met enthousiaste ervaringsdeskundigen uit het MBO hard gewerkt aan het verdiepen en actualiseren van het Triple A materiaal zoals dat in de Encyclopedie te vinden is. Vanuit het gedachtegoed van Triple A zijn nieuwe, concrete toepassingen ontwikkeld die, volgens ons, veel mogelijkheden bieden.

De komende tijd zullen we drie onderwerpen uitlichten. We laten je graag kennismaken met dit nieuwe materiaal en zijn daarom gestart met de actie ‘NuSamenDoen’. De actie is interactief ingericht, omdat we zeer benieuwd zijn naar je mening en je ideeën.

De vernieuwde onderwijscatalogus vormt het eerste onderwerp. De aftrap vindt plaats op de Conferentie voor Onderwijsvernieuwing en ICT op Papendal 21 en 22 maart. Een online demoversie laat zien hoe wij denken dat de catalogus gaat werken en we laten je graag zien hoe je door middel van de modulaire opbouw met de catalogus een (individuele) leerroute kunt samenstellen.

Kan je niet aanwezig zijn op de conferentie? Gedurende de vier weken na de CVI Conferentie, lichten we de vernieuwde catalogus op allerlei manieren toe. Op een speciale actiesite kun je achtergrondinformatie, reacties uit het werkveld en filmpjes bekijken. De online demoversie komt beschikbaar en we gaan de diepte in tijdens een online toelichting (webinar). Nadat je hebt ervaren wat de onderwijscatalogus voor jouw onderwijsinstelling kan betekenen, zullen we, in 2012, op nog twee thema’s binnen Triple A ingaan.

Kortom je zult nog volop van ons horen!

Reacties (0)
Geef een reactie