Trendrapport mbo

Het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) leidt de vakmensen voor de toekomst op. Het mbo staat hierbij voor een stevige opgave: betere resultaten behalen met minder middelen. Een effectief gebruik van ict helpt om deze dubbele taakstelling te kunnen realiseren. Maar welke technologie moet u als manager nu inzetten? Wat kan ict voor uw specifieke onderwijssituatie betekenen? Welke trends zijn blijvend?

Op 14 september wordt het trendrapport mbo tijdens de saMBO-ICT conferentie gepresenteerd en verspreid. Naast een papieren exemplaar op hoofdlijnen is er een site ingericht waar het achterliggende materiaal is te vinden en waar bezoekers worden uitgenodigd om te reageren en mee te denken. Het trendrapport is te downloaden, maar ook online te bekijken. Klik op de website ook eens in de rechterkolom op 1 van de technologieën voor voorbeelden, links en filmpjes. We nodigen u ook van harte uit om één en ander aan te vullen. Innovatie houdt immers niet op bij één rapport!

Update:
Blijkbaar heeft Kennisnet de website waar naar verwezen wordt verwijderd. Die links doen het dus helaas niet meer… 

Reacties (0)
Geef een reactie