Ronde tafel uitgevers en instellingen

Twee acteurs in de rol van respectievelijk een content gebruiker (student, docent, ouder) en een content ondersteuner (helpdesk ict instelling/uitgever) vormden 22 juni het decor van een ‘ronde tafel’ bijeenkomst waarbij scholen en uitgevers samen de uitdaging tot het oplossen van de afstemming tussen instellingen en uitgevers. De acteurs gaven feilloos aan waar het soms aan schort, heldere lijnen tussen de leverancier en de gebruiker van de content.

Onder aanvoering van Kennisnet, GEU (Gezamenlijke Educatieve Uitgevers) en saMBO-ICT kwamen de problemen op tafel en werd vooral gesproken over oplossingen. Soms zijn die eenvoudig, zoals het afspreken van vergelijkbare sla’s.

De ronde tafel krijgt zeker een vervolg.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie