Tot ziens in Domburg op de CvI managementconferentie?

Neemt u ook deel aan de CvI managementconferentie op 6 en 7 april 2011?

Bezoek dan ook de bungalows van Kennisnet en saMBO-ICT. Tijdens de conferentie vinden hier tal van presentaties plaats, met onderwerpen als: centrale examinering Nederlandse taal en rekenen, het gebruik van ict door docenten, de laatste trends in onderwijs en ict en nog veel meer.

De bungalows van Kennisnet en saMBO-ICT en de tuinen daaromheen worden door studenten van Helicon Opleidingen in Velp speciaal voor deze conferentie van een ‘nieuwe look’ voorzien. Kennisnet heeft tijdens de CvI conferentie van vorig jaar goede ervaringen opgedaan met de studenten van Cibap in Zwolle die de inrichting van de Kennisnet-stand voor hun rekening namen. Met deze praktijkopdrachten denken wij de opleiding van jonge mbo’ers te ondersteunen.

Meer informatie over de CvI managementconferentie

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie