Inschrijven Onderwijslogistiek pilots tot 1 februari

In de afgelopen maanden hebben zeven koppels van onderwijsinstellingen en leveranciers zich aangemeld voor het uitvoeren van een pilot Onderwijslogistiek. Deze instellingen zijn reeds aan de slag met het protocol en het daarin opgenomen beoordelingskader. Middels een vooraf ingerichte wiki kunnen de onderwijsinstellingen eenvoudig de resultaten van hun pilot terugkoppelen ten behoeve van de analyse.

Het is tot 31 januari 2011 nog mogelijk om te schrijven voor de Onderwijslogistiek pilots en aan te sluiten bij de zeven reeds aangemelde koppels. Op 1 maart 2011 vindt de eerstvolgende kennissessie plaats waar de eerste ervaringen en wellicht ook resultaten onderling worden besproken. Inschrijven kan door op deze link te klikken. Na het sluiten van de inschrijving worden de namen van de deelnemende koppels op deze website gepubliceerd.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie