Onderwijslogistiek pilottraject van start

Op woensdag 1 december 2010 vinden de eerste twee bijeenkomsten rondom het pilottraject Onderwijslogistiek plaats. saMBO-ICT nodigt deelnemende onderwijsinstellingen en/of leveranciers uit voor een bijeenkomst waarin de achtergrond van het bestaande functioneel ontwerp Onderwijslogistiek (FO) wordt besproken. Er wordt dieper ingegaan op de inhoud ervan en de manier waarop dit FO tot stand is gekomen. Deze bijeenkomst is met name bedoeld voor deelnemende instellingen en leveranciers die niet betrokken zijn geweest bij Fase 1 en Fase 2 van Onderwijslogistiek.

Daarnaast vindt op 1 december de eerste kennisdelingsessie voor deelnemende onderwijsinstellingen plaats. De nadruk ligt op het bespreken van het protocol en het opstarten van de pilots.

Als u zich nog niet heeft aangemeld voor dit traject maar u bent u als onderwijsinstelling en/of leverancier wel voornemens voor februari 2010 een pilot te starten waarin (een gedeelte van) de scope van de Triple A Onderwijslogistiek in de praktijk wordt getoetst, klik dan hier voor het aanmeldformulier.

Categoriën & Tags

Reacties (0)
Geef een reactie