Gebruikersgroep Afas

De HRM en financiële processen zijn in toenemende mate voorwaardenscheppend voor nieuwe ontwikkelingen in het onderwijs. Denk bijvoorbeeld aan de invoering van keuzedelen of Leven Lang Ontwikkelen.

Een flink aantal scholen gebruikt Afas. In oktober 2019 is op verzoek van hen de Afas gebruikersgroep opgericht. De agenda bestaat uit een algemeen deel en een deel waarin inhoudelijk over HRM en Financiële vraagstukken gesproken wordt. De onderwerpen bepalen of beide disciplines aan bod komen of de aandacht zich tot één van de twee beperkt.  

Bijeenkomsten

  • 4 oktober 2022 10.00 – 11.30 Themabijeenkomst over IB47 (Teams)
  • 11 mei 2023 12.00 – 17.00 bij STC in Rotterdam

Organisatie

Maureen van Teeffelen-Daan van het Summa College is voorzitter van de gebruikersgroep. Voor meer informatie, of aanmelden voor de groep, kun je mailen naar info@mbodigitaal.nl.

De gebruikersgroep Afas heeft voor haar leden in de teamsomgeving van MBO Digitaal een Team, waarin meer informatie staat, zoals stukken van de bijeenkomsten en maar we de contactpersonen van de deelnemende instellingen elkaar ook digitaal vinden om kennis en ervaring uit te wisselen.

Productinformatie

Informatie over het product Afas staat op www.afas.nl.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op via info@mbodigitaal.nl