SURFmarket

surfmarket

Mbo-instellingen kunnen bij SURFmarket terecht voor het afnemen van softwarelicenties.

Toegang tot relevante diensten tegen gunstige voorwaarden
SURFmarket heeft als missie het onderwijs en onderzoek in Nederland tegen de best mogelijke voorwaarden, rechtmatig en eenvoudig te voorzien van ICT-producten en -diensten.

Kostenverlaging
saMBO-ICT heeft namens het mbo onderhandeld met SURFmarket. We verwachten dat de kosten voor licenties via SURFmarket over het algemeen 5 procent lager zullen zijn dan mbo-instellingen nu gewend zijn.

Hoe kan uw instelling zich aanmelden?

 • Stap 1
  Om gebruik te kunnen maken van de dienstverlening van SURFmarket meldt de licentiecontactpersoon van uw instelling zich bij Maaike Hazewinkel of Rene Schouten, Customer Managers bij SURFmarket. Onderaan deze pagina staan hun contactgegevens. Maaike en Rene fungeren als de aanspreekpunten bij SURFmarket en begeleiden uw instelling bij het aanmeldingsproces.
 • Stap 2
  Een bevoegd persoon namens uw instelling ondertekent online de algemene dienstverleningsovereenkomst met SURFmarket (ADVO) en tekent tevens voor enkele kerngegevens (aantal leerlingen en aantal medewerkers) van uw instelling.
 • Stap 3
  Uw instelling kan nu licenties afsluiten via SURFmarket.
 • Stap 4
  Medewerkers en leerlingen kunnen hun software tegen scherpe prijzen bestellen in de webwinkel SURFspot. SURFspot heeft een breed assortiment en is vergelijkbaar met Slim. Wilt u uw instelling aansluiten op SURFspot? Lees dan in ons stappenplan hoe u dat kunt realiseren.

Wie kunnen er gebruik maken van de dienstverlening van SURFmarket?
Alle instellingen die genoemd zijn in dit overzicht op de website van de MBO Raad, kunnen gebruik maken van de dienstverlening van SURFmarket. Vo-instellingen onder de VO Raad zijn uitgesloten, tenzij de vo- of vmbo-instellingen één of meer afdelingen zijn van de MBO instelling én in geen geval zijn aan te merken als zelfstandige aanbestedende diensten. De MBO instelling treedt op als aanbestedende dienst voor de betreffende afdelingen.

Vragen
In de FAQ hebben we een aantal veel gestelde vragen op een rij gezet. Hebt u nog meer vragen, dan kunt u contact opnemen met Maaike Hazewinkel of Rene Schouten, Customer Managers bij SURFmarket.

©Jelmer de Haas - All Rights ReservedMaaike Hazewinkel
Customer Manager SURFmarket
e-mailadres:
maaike.hazewinkel@surfmarket.nl
telefoonnummer +31-887873760
©Jelmer de Haas - All Rights ReservedRene Schouten
Customer Manager SURFmarket
e-mailadres:
rene.schouten@surfmarket.nl
telefoonnummer: +31887873743

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op via info@mbodigitaal.nl