Gebruikersgroep Xedule

Een groot aantal mbo & hbo-instellingen gebruikt Xedule. Xedule is een web-based planning- en rooster-applicatie speciaal ontwikkeld om alle onderwijsvormen binnen het Nederlands onderwijs te ondersteunen. In de gebruikersgroep Xedule wordt kennis gedeeld. Alle HBO en MBO gebruikers van Xedule zijn welkom bij deze gebruikersgroep. De gebruikersgroep komt tweemaal per jaar bijeen om informatie en ervaringen rondom het gebruik van Xedule met elkaar uit te wisselen.

Bijeenkomsten

  • 2024: 11 april 2024 van 10:00 tot 15:00  met afsluitende borrel. Locatie volgt later.
  • 2023: 16 november van 10:00 tot 15:00 uur met afsluitende borrel. Fysiek in vergadercentrum Domstad te Utrecht

Organisatie

We zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter van de gebruikersgroep Xedule. De gebruikersgroep wordt ondersteund door een agendacommissie bestaande uit Tanja Bonovrie (Hoge School Utrecht), Kirsten Zwart (MBO Utrecht) en Carolien Koldijk (ROC van Amsterdam). Vanuit MBO Digitaal wordt de gebruikersgroep ondersteund door Joël de Bruijn en Miranda Glasbergen.

Lid worden?

Lid worden van gebruikersgroep Xedule en daarmee toegang krijgen tot informatie en presentaties van gebruikersbijeenkomsten, de vraagbaak aan collega’s, inhoudelijke informatie en te delen documentatie rondom Xedule is uiteraard mogelijk. Stuur hiervoor je verzoek tot lidmaatschap van de gebruikersgroep Xedule naar info@mbodigitaal.nl.

Productinformatie

Informatie over het product Xedule staat op www.xedule.nl.