Webinar: Samen onderwijsprogramma’s modelleren – een kans voor bestuurders en beleidsmedewerkers

Op 5 november organiseert MBO Digitaal een inspirerend webinar speciaal voor bestuurders en beleidsmedewerkers. Het thema? Hoe we samen onderwijsprogramma’s kunnen modelleren die flexibiliteit bevorderen én ruimte blijven bieden voor integraal en beroepsgericht onderwijs. Frans van Neerbos neemt je mee in deze mooie ontwikkeling en laat zien wat dit voor het mbo kan betekenen.

Tijdens het webinar tonen we hoe het model van het onderwijsprogramma eruitziet en waarom dit model het mogelijk maakt om met gezamenlijke modules te werken. Zonder dat dit de onderwijsteams beperkt in hun visie bij het vormgeven van hun onderwijs.

Initiatief

Het gezamenlijk modelleren van onderwijsprogramma’s is een initiatief van een tiental mbo-instellingen, ondersteund door de regiegroep MBO Digitaal. Initiatiefnemer Rijn IJssel zal samen met ROC Nijmegen deze eerste fase ondersteunen. Het idee kreeg al veel bijval toen Alexander van de Koevering dit presenteerde tijdens de bestuurdersbijeenkomst op 3 oktober in Maastricht. Het webinar sluit tevens aan op de workshop: “Hoe knip je je onderwijs op in stukken, zonder het kapot te maken?” die Frans Neerbos verzorgde op de 50e MBO Digitaal Conferentie.

Meer informatie en aanmelden

5 november | 12.30 – 13.30 uur

Wil je dit webinar bijwonen? Meld je dan hier aan.

Reacties (0)
Geef een reactie