Inschrijving geopend: 2e feestelijke NED conferentie op 12 december 2024

De inschrijving voor de tweede NED conferentie op 12 december bij Domstad in Utrecht is geopend. het Netwerk Examinering en Digitalisering nodigt Informatiemanagers en collega’s met examenbeleid gerelateerde functies van harte uit om deel te nemen! De conferentie staat in het teken van ontmoeting en kennisdeling via interactieve sessies en keynotes. Ben je erbij?

Het thema van deze conferentie is: “De OKE-koppeling is live”.  Het programma is vergelijkbaar met dat van vorig jaar. Een centrale plenaire opening met twee keynotes en 16 sessies. We sluiten vervolgens weer af in de grote zaal. In diverse pauzemomenten is er ook genoeg tijd voor ‘overleg in de wandelgangen’.

Programma

Het belooft een inspirerende, informatieve en vooral feestelijke dag te worden! In de aanmeldlink hieronder kun je je aanmelden. Daarnaast ook de vraag of je een bijdrage wilt leveren in de vorm van een workshop of presentatie, uiteraard gerelateerd aan het project OKE.

Presentatie geven?

De sessies worden voorbereid door mbo-scholen, diverse leveranciers en ondersteunende organisaties als SURF, Npuls en MBO Digitaal. Naast het voor-scholen door-scholen programma vanuit de mbo-sector, kunnen ook de onderwijspartners uit de sector bijdragen aan het programma. Wil je een sessie verzorgen? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier bij 'Opmerkingen'.

Meer informatie

Kijk voor updates over het programma op onze NED-conferentiepagina.

Reacties (0)
Geef een reactie