Npuls organiseert Wegen naar Wendbaar Event op 24 september: ben jij erbij?

Houd jij je bezig met thema’s rondom wendbaar georganiseerd onderwijs? En wil je meedenken over de stappen die nodig zijn richting een wendbaar georganiseerd onderwijssysteem? Kom dan op 24 september naar het Wegen naar Wendbaar Event van de Npuls hub Wendbaar georganiseerd onderwijs. Op deze dag komen professionals uit het mbo, hbo en wo bijeen in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Een wendbaar georganiseerd onderwijssysteem is een systeem waarin de lerende regie heeft op de eigen leerroute en – naast het bestaande pad – meer keuzemogelijkheden heeft. Hoe ziet dit systeem er precies uit, en wat is daarvoor nodig binnen de (mbo)instellingen? Tijdens het event gaat de Npuls hub ‘Wendbaar georganiseerd onderwijs’ hier dieper op in.

Gezamenlijke aanpak essentieel

Om de beweging te maken naar wendbaar is het essentieel dat instellingen binnen de sectoren en tussen de sectoren samenwerken aan een gezamenlijke aanpak en oplossingen – denk aan pilots, projecten en kennisdeling. Met elkaar leren we hoe je als instelling je onderwijsorganisatie flexibel kunt inrichten, hoe je de gewenste flexibilisering kan ondersteunen en hoe je met elkaar wendbaar onderwijs organiseert, zowel op instellings- als stelselniveau.

Voor wie?

Onderwijsprofessionals die zich bezighouden met thema’s rond wendbaar georganiseerd onderwijs zijn van harte welkom. Van beleidsmakers tot opleidingsdirecteuren en projectleiders LLO. Er is plek voor zo’n 200 mensen.

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier op de website van Npuls voor meer informatie over het programma en aanmelden.

 

Reacties (0)
Geef een reactie