Denk je mee met Npuls over kwalitatieve, betaalbare en impactvolle leermaterialen?

Ben jij onderwijsprofessional en wil jij samen met de Npuls Content Advies Raad meedenken over het open beschikbaar stellen van collecties leermaterialen? Kom dan 7 oktober naar het interactieve diner waar wordt samengewerkt aan kwalitatieve, betaalbare en impactvolle leermaterialen.  

Waarom?

Docenten zijn te veel tijd kwijt aan het vinden van kwalitatief open leermateriaal. Ook hergebruik van de materialen is erg laag. De kosten van commercieel materiaal stijgen enorm en de toegankelijkheid wordt er niet altijd beter op. De uitval van studenten is te hoog en de doorstroom verre van optimaal. De Content Advies Raad (CAR) met o.a. vakdocenten, heeft deze vraagstukken bovenaan de prioriteitenlijst staan. Vragen waarmee de Raad aan de slag gaat zijn o.a.: hoe gaan we hierin verandering brengen en wat is de rol van content en collecties leermaterialen hierin?

Voor wie?

De CAR wil gezamenlijk antwoorden formuleren op deze sector- en instellingsoverstijgende vraagstukken. Samenwerking met de verschillende onderwijsinstellingen en vakcommunities is hiervoor cruciaal. De Content Advies Raad van Npuls wil samenwerken met professionals die zich betrokken voelen om onderwijs te verbeteren:

  • docenten uit mbo, hbo en wo, die al samenwerken in vakcommunities;
  • onderwijsondersteuners uit bibliotheken en contentcreation teams;
  • leden van Npuls sleutelteams;
  • beleidsmakers uit verschillende onderwijsinstellingen.

Opzet van het programma

De inloop is vanaf 15.00 uur. De afsluiting is om 20.30 uur. Kijk hier voor het complete programma.

Reacties (0)
Geef een reactie