Kennisdeling Document management 7 dec 2012 → 1 feb 2013

Voor de Kennisdelingsbijeenkomst over Document Management, Archivering en SharePoint, die op 7 december jl. niet door kon gaan vanwege de sneeuw, hebben we een nieuwe datum gevonden: 1 februari 2013. Wel moeten we uitwijken naar een andere locatie: het is nu bij het ROVC zalencentrum, Galvanistraat 13 in Ede.

Zo vlak voor de kerst is het dus gelukt om een nieuwe datum te bepalen voor de bijeenkomst over Kennisdeling Document Management, Archivering en SharePoint. Het programma zal nagenoeg hetzelfde zijn als op 7 december 2012 gepland was. Zodra het programma weer definitief is, zullen we dat communiceren.

De bijeenkomst wordt georganiseerd door saMBO-ICT in samenwerking met de FSR. De FSR is het samenwerkingsverband van ROC’s op facilitair gebied. Deze bijeenkomst is alleen toegankelijk voor leden van FSR en leden van saMBO-ICT.

Reserveert u het vast in uw agenda? 1 februari 2013 10.00-16.00 uur bij ROVC zalencentrum, Galvanistraat 13 in Ede. Met onderstaand formulier kunt u zich vast aanmelden.

Reacties (0)
Geef een reactie