GROEI & bloei

saMBO-ICT is, naast Kennisnet, een van de conferentiepartners van de CvI-conferentie in Den Bosch. Het thema van de conferentie is Groei en Bloei. In de Galloway-zaal zullen we laten zien wat de effecten zijn van technologie op beroepen. Vier instellingen zullen heel tastbaar laten zien wat de elektrische auto, drones, sensoren en 3D-printing voor gevolgen zullen hebben voor de autobranche, landbouw, gezondheidszorg en de maakindustrie. Via korte presentaties kunnen de aanwezige onderwijsmanagers en docenten meer leren over de manier waarop instellingen dit oppakken in de opleidingen.

Daarnaast is de Galloway-zaal ook een ontmoetingspunt voor saMBO-ICT en Kennisnet. Door presentaties over de projecten en programma’s die we doen. Maar ook door een gezellige plek te creëren waarbij deelnemers aan de conferentie elkaar kunnen ontmoeten. Tenslotte staat het delen van kennis, ervaring en persoonlijk contact centraal tijdens de conferentie. Kom onze speciale ruimte dus vooral bezoeken.

Themapagina bij Kennisnet
Bezoek in de komende periode tot aan GROEI & Bloei ook regelmatig de speciale themapagina die Kennisnet heeft opgezet voor deze conferentie. Daar komen naast het laatste nieuws vanuit saMBO-ICT en Kennisnet over onze bijdragen aan de conferentie ook columns te staan, zoals deze van Jan Bartling: Mijn vrouw is beter in tuinieren…
GROEI & Bloei weblog
Verder zullen diverse edubloggers uit het mbo weer verslag doen op het weblog van het CvI.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op via info@mbodigitaal.nl