Vooraankondiging Gebruikersdag 24 november 2014

gebruikersdagenDatum: 24 november 2014 
9.30 – 12.30 uur gezamenlijk ochtendprogramma 
13.00 – 16.00 uur gebruikersgroepbijeenkomsten 
Locatie: Galvanistraat 13 te Ede

 Het programma voor de volgende gebruikersdag is op hoofdlijnen bekend. Het thema van de ochtend is data in systemen en privacy. Vanuit Kennisnet zal dit in breder kader worden gezet. DUO zal heel concreet aangeven hoe zij BRON conform wettelijke voorschriften schonen en wat daarbij komt kijken. Vanuit de werkgroep van saMBO-ICT zal gerapporteerd worden waar men mee bezig is en welke data uit (kern)registratiesystemen van scholen geschoond moeten worden. Uiteraard staan het saMBO-ICT nieuws en de mededelingen van DUO ook weer op het programma. Het programma wordt uiterlijk een week van tevoren verstuurd. Aanmelden is mogelijk met onderstaand aanmeldformulier.

Reacties (0)
Geef een reactie